Larisa Popa, ”mâna-dreaptă” a lui Pescobar, continuă seria dezvăluirilor după despărțirea de milionarul român. Fosta manageră de la Taverna Racilor a spus că lumea a luat cu asalt paginile ei de socializare după ce au observat că nu mai merge la restaurantul din Herăstrău și că lipsește de pe paginile afacerii lui Pescobar.
Focoasa șatenă nu mai vorbește de două săptămâni cu influentul om de afaceri.
Larisa Popa a decis să se despartă de Pescobar într-un moment în care nimeni nu se aștepta să facă acest lucru. Ea a stat departe de afacerea lui Pesbocar în perioada în care restaurantul a fost închis din cauza neregulilor depistate de șeful ANPC, iar în acest timp nu a încasat niciun ban de la milionarul care s-a îmbogățit de pe urma racilor și a fructelor de mare.
Inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au găsit nereguli majore la locația de fițe, însă toată lumea a crezut că lucrurile au revenit la normal după ce Pescobar a plătit pentru greșeala făcută.
Foarte multă lume nu se aștepta să plec de la tavernă. Ți-am zis, cumva eu am mai primit mesaje. Îmi ziceau <
>
Pe lângă faptul că oamenii nu știu că eu nu mai lucrez pentru Pescobar, la tavernă, dar cumva și că eu am lipsit. Oricine îmi simte lipsa. Și colegii. Cu el n-am vorbit de două săptămâni. Nu vreau să las loc de interpretări, dar nici nu vreau să dau detalii.”, a povestit Larisa Popa, la podcast-ul lui Viorel Grigoroiu.
În momentul în care a fost întrebată dacă i-ar fi plăcut să fie soția lui Pescobar, fosta manageră de la Taverna Racilor a oferit următorul răspuns:
Nu, noi am fost prieteni. Nu, pentru că eu l-am cunoscut altfel și nu am vrut să îmbin niciodată munca cu… Eu zic că nu e bine să le amesteci.”, a mai spus tânăra.
Pe numele lui real, Paul Nicolau este văzut în industria HoReCa drept cel care a adus racii în restaurantele locale. El a recunoscut, însă, că și-a început afacerea cu o minciună și cu bani împrumutați.
Am mințit la început, minciuna asta se numește prospectarea mea. Am rugat o prietenă să sune la toate restaurantele din București să spună că are raci de vânzare.
”Eu neavând raci de vânzare, dar doar să văd dacă preiau comenzi, să văd dacă merită să mă duc în direcția asta. Nu mă costa nimic să-i mint puțin la telefon. Eu tot primeam comenzi de la fiecare, dar eu raci nu aveam. Am prospectat piața, voiau, acum trebuia să fac rost și de raci.”, a povestit Pescobar, într-un interviu acordat pentru cancan.ro.
Fostul șef al Larisei Popa deține și un restaurant de lux, numit Oyster Bar în zona Pieței Victoriei.