Teodora, fiica lui Meme Stoica, a făcut noi dezvăluiri din viața privată. Tânăra a recunoscută că și-a schimbat stilul de viață după ce s-a luptat cu cancerul la doar 25 de ani. Ea este acum mult mai atentă la alimentele pe care le consumă. Și ca să fie sigură că nu greșește, a făcut și un curs de specialitate.
Teodora, fiica lui Meme Stoica, lucreză în prezent pentru Gigi Becali. Cunoscuții ei susțin că fiica managerului general al celor de la FCSB câștigă o sumă uriașă la clubul roș-albastru. E drept că își dedică aproape tot timpul meseriei pe care o are, dar răsplata este pe măsura eforturilor pe care le depune.
Foarte mulți fani ai clubului s-au întrebat cu ce salariu o răsplătește Gigi Becali pe ”Memelușa”. Ei bine, finanțatorul de la FCSB îi virează 4.000 de euro în fiecare lună în cont fiicei lui Mihai Stoica. Informația a fost dezvăluită de către cei de la cancan.ro. Sursa citată arată că Teodora Stoica este una dintre cele mai apreciate angajate.
Fiica lui Mihai Stoica își desfășoară activitatea în departamentul de marketing la FCSB. Ea se pricepe însă și la alte lucruri. De exemplu, a urmat un curs de nutriție. După cum era de așteptat, ea strâmbă din nas atunci când nu îi place cum este servită la restaurantele pe care le frecventează. Prietenii îi spun că este greu de suportat, iar ea nu s-a sfiit să recunoască acest lucru.
Am făcut un curs de nutriție, iar acum sunt nutriționist acreditat. Prietenii mei nu suportă să meargă cu mine nicăieri, pentru că hummusul trebuie să fie fără ulei, salata fattoush fără crutoane, fără roșii pentru că sunt nightshades, adică un grup de legume care au ca o otravă, lectina, și încerc să stau departe de ele pentru că produc inflamații. Din acest grup fac parte roșiile, vânăta, adică tot ce e bun. Uleiul de măsline este bun, dar să fie din sursă sigură.”, a precizat Teodora Stoica.
Tânăra a spus, de asemenea, care este dieta pe care a adoptat-o după ce a învins cancerul.
Mănânc carne o dată pe săptămână. Mănânc cam patru ouă pe săptămână, pentru că făcând sport am nevoie de proteină. La zahăr am renunțat complet. Mănânc fructe, dar nu mănânc dulciuri. Nu zahăr, nu gluten. Mama îmi face pâinea de hrișcă și arată dubios, dar e destul de bună, merge. Nu mănânc nimic din făină albă. Nu mănânc nici carbohidrați simpli, de exemplu mănânc hrișcă, ovăz și cam atât cred. Totul să fie cât mai puțin gătit, cât mai crud dacă se poate.
Înainte făceam și intermittent fasting (n.r. post intermitent) 20 de ore, adică mâncam doar 4 ore pe zi. Eu mănânc carne și brânză, dar să știu că sunt din surse sigure. Adică să știu că puiul este de țară, că vita e grass fed, adică să știu sigur că vaca aia a mâncat doar iarbă și că nu are antibiotice în ea. Acum nu pot să știu sigur, dar din acest motiv m-am orientat către supermarketuri bio și fac ce pot.”, a mai spus Teodora, conform romaniatv.net.