Dylan Conner, fiul legendarei gimnaste Nadia Comăneci, a împărtășit recent cu lumea un moment important din viața sa. Tânărul a postat pe contul său de Instagram fotografii de la balul de absolvire, unde a fost însoțit de iubita sa, Scarlatte.
Dylan, care urmează să împlinească 18 ani în mai puțin de o lună, a atras atenția cu eleganța sa și cu fizicul armonios. Fotografiile postate pe rețeaua de socializare arată că tânărul este un chip al mamei sale, care are toate motivele să fie mândră de el. Dylan a urmat pasiunea mamei sale pentru gimnastică, practicând acest sport alături de alte activități.
Nadia Comăneci, cunoscută și sub numele de „Zeița de la Montreal”, a mărturisit că ea și soțul ei, Bart Conner, au decis să îi ofere fiului lor libertatea de a-și alege propria carieră. Cu toate acestea, ei i-au oferit tot sprijinul necesar pentru a crește armonios.
„L-am lăsat să-și aleagă singur ceea ce dorește să facă, fără ca eu sau tatăl lui să-l influențăm. Am fost însă mereu alături de el și de fiecare dată am avut grijă să ne facem programul în așa fel încât cel puțin unul dintre noi să rămână acasă cu el. În prezent conduce, are prietenă, pe care o și cunoaștem, ambii învață la aceeași școală, și participă, ca hobby, la miniraliul Legends Car”, a declarat Nadia Comăneci.
Nadia Comăneci, care a împlinit 62 de ani pe 12 noiembrie anul trecut, continuă să impresioneze cu forma sa fizică. Fosta gimnastă a dezvăluit „rețeta” succesului său, subliniind că pune un mare accent pe sport, chiar dacă s-a retras din activitate de mulți ani, iar dieta sa este una atent selecționată.
„Fac mișcare cel puțin 30- 40 de minute în fiecare zi. Când sunt acasă, merg în sala de gimnastică, iar atunci când sunt plecată, mă asigur din timp că hotelul are o sală de fitness. Și dacă se întâmplă să nu am o sală în apropiere, improvizez și mă antrenez în cameră folosind obiectele aflate la îndemână. Nu există însă zi fără mișcare fizică. Mănânc echilibrat, cel mai mult îmi place peștele, alături de legume gratinate sau piure de legume. De sărbători mă mai răsfăț și eu cu anumite produse culinare, mai ales că pregătesc și feluri de mâncare tradițional românești, cum sunt sarmalele adaptate în care folosesc carne de curcan, spre exemplu”, a spus Nadia Comăneci.