Dinamo 7/9 Exclusiv: Liviu Ganea, dezvăluiri din ultima echipă de titlu a „câinilor”

20 07. 2023, 10:35

Dinamo 7/9, emisiunea ce adună toți fanii echipei din Ștefan cel Mare în fața ecranelor în fiecare zi de joi, de la ora 7 la ora 9, revine cu o nouă ediție de senzație.

Liviu Ganea vine la Dinamo 7/9

Moderatorii Cătălin Alexandru și Ionuț Zainea, colaboratori al Playsport și reprezentanți ai Radio Dinamo 1948, îl vor avea în studio pe un atacant ce a câștigat titlul alături de Dinamo, în ultimul sezon în care ”câinii” au triumfat.

Liviu Ganea este invitatul Playsport din această seară. Fotbalistul a ajuns la echipa mare a lui Dinamo în 2006, iar până în 2012, când a plecat, 73 de meciuri și 15 goluri. A plecat în două împrumuturi în acest interval, la CS Otopeni și Astra Giurgiu.

Fanii lui Dinamo și-l amintesc pe Ganea pentru victoria cu Rapid din  august 2010, când a intrat pe teren la pauză și a marcat în minutele 51 și 62, reușind să întoarcă scorul și să aducă victoria lui Dinamo. Avea 22 de ani atunci și încă locuia cu părinții săi.

„Orice fotbalist îşi doreşte să fie eroul unui meci. Îmi plac partidele cu suspans, cu final neaşteptat. Să revii după ce eşti condus, e ceva fantastic!”, spunea Ganea, după victoria cu Rapid.

Liviu Ganea s-a apucat de bucătărie

Retras din fotbal, Liviu Ganea și-a deschis propria afacere. Acesta și-a cumpărat un food-truck în 2016 cu 12.000 de euro, a creat rețete de burgeri, iar de atunci câștigă din industria horeca.

„Ideea a început în 2016 și a fost pur și simplu un gând de a face ceva ce nu e pe piață. Atunci burgerii erau la început, plus că noi nu aveam food-truck-uri. Am zis că trebuie să fac ceva în acest sens și mi-am cumpărat primul meu food-truck. L-am achiziționat cu 12.000 de euro de la Focșani, era adus din Belgia. Avea vreo 9 metri, îți trebuia categoria C ca să poți să-l conduci. Iar la primele evenimente la care am participat, fiind atât de mare, trebuia să plătesc taxă dublă. Ocupa două locuri, dar așa a fost începutul. Apoi am mai investit vreo 8.000 de euro pentru că-i trebuiau îmbunătățiri.

Nu cunoșteam foarte bine ce înseamnă burgerii, dar ușor, ușor am început să le prind tainele. Am studiat inclusiv pentru rețete, iar toate pe care le folosim aici sunt făcute de mine. Dacă te documentezi și încerci tot felul de chestii, ajungi la niște rețete bune. Am testat piața, să văd ce oferă alții, ca eu să pot oferi peste ei.

În momentul ăsta am două food-truck-uri, unul fix în zona de nord a Bucureștiului, undeva în apropiere de Mall Promenada, iar cel de-al doilea îl folosesc pentru a merge cu el la evenimente. Ne pregătim acum de Untold, Neversea. După investiția în mașini, am decis că e momentul să deschid și-o locație fizică, pe Calea Victoriei. Vedeta e French Burger pentru că are o chiflă neagră cu cerneală de sepie. Apoi îi punem dulceață de ceapă, brânză brie, trufe. Costă 45 de lei. Din punctul meu de vedere, prețurile nu sunt mari. E un preț corect pentru ce ofer. În primul rând, carnea este una foarte bună, iar asta costă! Vreau să ofer clientului o experiență cât mai bună pentru că doar așa el va reveni”, a declarat Liviu Ganea, în martie.