Teodora Stoica (28 de ani), fiica lui MM Stoica (58 de ani), managerul general al FCSB-ului, s-a luptat cu cancerul, pe care l-a învins în cele din urmă. Boala a chinuit-o mult timp, iar acum este mult mai atentă la ceea ce pune în farfurie. Tânăra a dezvăluit ce dietă urmează, după ce a învins cancerul.
Teodora Stoica avea 25 de ani în momentul în care medicii i-au pus diagnosticul cumplit. Tânăra credea că nu-și va mai reveni, mai ales că i s-a descoperit un nodul malign în zona gâtului și metastaze la plămân coloană și os.
Fiica managerului general de la FCSB s-a operat și a făcut tratamentul recomandat de medic, dar și-a schimbat și stilul de viață după ce s-a vindecat de cancer. Ea a renunțat complet la prăjeli și fast-food, iar carne și lactate consumă din surse cât mai bio.
Fast-food nu mâncam. Ultima dată am mâncat fast-food în 2011 și mi-a fost rău, iar de atunci nu am mai pus gura pe fast-food. Eu nu am mâncat prăjeli, nu am mâncat carne 9 ani, pentru că am zis că așa e mai bine pentru animale și oricum nu prea îmi plăcea. Dar mâncam pizza, paste, chestii procesate, chipsuri, care sunt la fel de rele. Cel mai important este să stau departe de uleiurile de rapiță, floarea-soarelui. Astea produc inflamații și dacă am un gol în viață este să stau departe de inflamații.
Înainte făceam și intermittent fasting (n.r. post intermitent) 20 de ore, adică mâncam doar 4 ore pe zi. Eu mănânc carne și brânză, dar să știu că sunt din surse sigure. Adică să știu că puiul este de țară, că vita e grass fed, adică să știu sigur că vaca aia a mâncat doar iarbă și că nu are antibiotice în ea. Acum nu pot să știu sigur, dar din acest motiv m-am orientat către supermarketuri bio și fac ce pot.”, a transmis Teodora Stoica, potrivit realitateatv.net.
Teodora Stoica mănâncă o singură dată pe săptămână carne. Și atunci, doar o bucățică. Tânăra a renunțat și la zahăr, dar și la făină albă.
Mănânc carne o dată pe săptămână. Mănânc cam patru ouă pe săptămână, pentru că făcând sport am nevoie de proteină. La zahăr am renunțat complet. Mănânc fructe, dar nu mănânc dulciuri. Nu zahăr, nu gluten. Mama îmi face pâinea de hrișcă și arată dubios, dar e destul de bună, merge. Nu mănânc nimic din făină albă. Nu mănânc nici carbohidrați simpli, de exemplu mănânc hrișcă, ovăz și cam atât cred. Totul să fie cât mai puțin gătit, cât mai crud dacă se poate.”, a explicat fiica lui Mihai Stoica.