După nu mai puțin de 150 de meciuri jucate în Liga 1, Liviu Ganea s-a lăsat de fotbal și a decis să își deschidă o afacere. În urmă cu câțiva ani, fostul fotbalist a hotărât să-și încerce norocul în domeniul HoReCa. Din ce face bani Liviu Ganea după ce s-a lăsat de fotbal, puteți afla în rândurile de mai jos.
După o impresionantă carieră în fotbal, Liviu Ganea a știut exact ce vrea să facă, așa că a decis să își deschidă o afacere în domeniul HoReCa. Mai exact, este vorba de un business cu hamburgeri. Fostul fotbalist și-a cumpărat două food-truck-uri, iar nu cu mult timp în urmă și-a deschis și un local.
„Ideea a început în 2016 și a fost pur și simplu un gând de a face ceva ce nu e pe piață. Atunci burgerii erau la început, plus că noi nu aveam food-truck-uri. Am zis că trebuie să fac ceva în acest sens și mi-am cumpărat primul meu food-truck. L-am achiziționat cu 12.000 de euro de la Focșani, era adus din Belgia”, spune fostul sportiv, potrivit gsp.ro.
Nu a durat mult timp, iar proaspătul antreprenor s-a lovit de o mică problemă. Autovehiculul avea în jur de 9 metri lungime, așa că pentru a-l conduce trebuia să dețină categoria C. Având în vedere că era foarte lung, Ganea a fost nevoit să plătească o taxă dublă la primele evenimente la care a participat. Ulterior, fostul atacant a prins curaj și a mai achiziționat un food-truck.
Afacerea în domeniul HoReCa pare să fi mers ca pe roate, țintind cont de faptul că Ganea și-a inaugurat prima locație fizică. Ba chiar mai mult de atât, localul fostului jucător de fotbal este situată în București, chiar pe Calea Victoriei.
„Am două food-truck-uri, unul fix în zona de nord a Bucureștiului, undeva în apropiere de Mall Promenada, iar cel de-al doilea îl folosesc pentru a merge cu el la evenimente. Ne pregătim acum de Untold, Neversea. După investiția în mașini, am decis că e momentul să deschid și-o locație fizică, pe Calea Victoriei”, mărturisește Liviu.
Zilele trecute, Ganea a fost prezent la festivalul de gastronomie din Constanța. El a ajuns pe litoral cu food-truck-ul, unde a vândut faimoșii săi burgheri. „Duminica nu se ţine niciun fel de cont de calorii, așa că eu cred că duminica oricine va mânca un burger, mă rog, și alte produse care sunt aici în festival”, a spus Liviu, la Antena 1.